Archív článkov
24.02.2014 15:33
Otvorenie kokosu (to je jedno, či mladého alebo starého) so sebou prináša často množstvo zaujímavých príhod a vynára sa v mnoho prípadoch jedna z najfrekventovanejších otázok, a síce "AKO NA TO?".
Mladý kokosák si otvoríte aj normálnym bežným kuchynským náčiním alebo aj špeciálnym kokosovým...
24.02.2014 15:06
Úvodom to vezmeme po kolumbíjsky a namixujeme si jeden z našich TOP obľúbených COCO-SMOOTHIES s Guanábanou (alt. názvy: Graviola, Soursop).
Budeme potrebovať:
1x mladý kokosák (najlepšie zelený s kôrou), z neho odliať 2-2,5dcl kokosovej vody do mixéra
1x mrazená ovocná dužina Guanábany (90g)
štipku...
24.02.2014 14:48
Pozrime sa detailnejšie na kokosové orechy ako také - sú zelené, či hnedé, či biele, či aké? Povieme si o niektorých najrozšírenejších odrodách, sfarbeniach a "strihoch" na našom "Tropickom kokosovom blogu".
Záznamy: 1 - 3 zo 3